Maalaustyöt

RAKENNUSMAALAUS TAMMINEN OY on erikoistunut uudis- ja korjausrakentamiskohteiden maalaustöihin. Yrityksemme tekee sisätilojen- ja julkisivujen maalaukset Hämeenlinnan seudun taloyhtiöille, isännöitsijöille ja rakennusliikkeille kotimaisena laatutyönä. 

Sopimuksesta toimimme koko Etelä-Suomessa. 

 

Yli 10 000

toteutettua uudisasunnon sisä- ja ulkopuolista tasoite- ja maalaustyötä

Sisätilojen ja julkisivujen maalaustyöt 40 vuoden kokemuksella

Olemme pintatöiden ammattilaisia ja voit kääntyä puoleemme minkä tahansa kohteen maalaustöissä. Omaamme vahvan kokemuksen niin saneeraus- kuin uudisrakennuskohteiden maalaamisesta.

Julkisivuremontit työllistävät tasaisin ajoin taloyhtiöitä. Saat kauttamme tarvittaessa kustannustehokkaan tarjouksen koko taloyhtiötäsi koskien. Ammattilaiskalustomme avulla olemme toteuttaneet useampia taloyhtiöiden julkisivumaalauksia.

Julkisivujen maalauksen tärkein tavoite on tehdä kohteesta pintatöiden avulla mahdollisimman kestävä ja pitkäikäinen, sekä suojata kohde mahdollisilta ympäristön haittavaikutuksilta. Pystymme tunnistamaan aikaisemmin käytetyn maalin tai pinnoitteen ja tekemään ehdotuksen tämän pohjalta mahdollisimman kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon myös vaadittujen tasoitustöiden aikataulutuksen sekä hinta-arvion.

Sisätilojen maalaustyöt

Sisäseiniin tehdyissä maalaustöissä vallitsevat samanlaiset lainalaisuudet kuin julkisivujen maalauksessakin. Vaikka yksityishenkilön tarve maalaukselle olisi ensisijaisesti viihtyvyyden ja näyttävyyden nostaminen, on tärkeä suojata myös kotisi sisätiloja hyvän pohjatyön ja pintamaalin toimesta. Saat kauttamme toteutettua kokonaisvaltaiset huoneistojen maalaukset lattiasta kattoon tai sisustuksellisempien elementtien maalaustyöt.

Valitsemalla ammattilaisen hoitamaan pienemmän tai isomman urakan saat maalaustyön suoritettua nopeasti, suunnitelmallisesti ja ennen kaikkea tarkasti, ilman vääriä maalivalintoja tai ylimääräisiä roiskeita. Huolellinen työ näkyy lopputuloksessa vuosia eteenpäin, sillä tarkasti ammattitaidolla toteutettu maalaustyö on aina pitkäikäinen valinta.

Työt valmiiksi sovitussa aikataulussa

Maalaustöissä sinua palvelevat yrityksemme maalausalan ammattilaiset, jotka toteuttavat kaikki urakat huolellisena takuutyönä. Pysymme aina sovitussa aikataulussa ja teemme työt asiakkaan toiveita kunnioittaen. Rakennusmaalaus Tamminen Oy on toteuttanut useita suuria maalausurakoita muun muassa taloyhtiöille ja isännöitsijöille. Ota yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä hinta-arvio maalausurakallesi.

Asiakastyytyväisyys on meidän toimintamme lähtökohta.

Pintatöiden ammattilaisina autamme minkä tahansa kohteen maalaustöissä. Omaamme vahvan kokemuksen saneeraus- ja uudisrakennuskohteiden maalaamisesta.

Pystymme tunnistamaan aikaisemmin käytetyn maalin tai pinnoitteen ja tekemään ehdotuksen tämän pohjalta mahdollisimman kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Rakennusmaalaus Tamminen kuvake